In 2018 bezochten we deze school voor het eerst en spraken met directrice Christina Opoku en haar assistent Share Asare. Christina stuurde namens het schoolbestuur en oudercomité een aanvraag voor de renovatie van het schoolgebouw dat op instorten stond. Het oudercomité en de gemeenschap zijn heel actief, en omdat ook de overheid bijdraagt met onderwijsmateriaal werd besloten dit project te steunen. Het schoolbestuur wilde op een nieuwe locatie klaslokalen neerzetten.

De bouw is in januari 2019 begonnen en door de enorme inzet van de lokale bevolking nu afgerond. Een voorbeeldproject door de gedrevenheid om continuïteit te bieden in het onderwijs voor de allerkleinsten van vier tot zes jaar, die voorheen wegbleven door lekkages en instortingsgevaar van het oude gebouw. De kinderen kunnen nu in het regenseizoen in hun nieuwe lokalen, d.w.z. als de scholen weer open gaan na COVID-19.